Uddannelsen

Forbundlogo

Faxe sportsdykkerklub uddanner efter CMAS systemet i overensstemmelse med de krav, der er opstillet af det internationale sportsdykkerforbund CMAS (Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques - eller World Underwater Federation). CMAS certifikaterne er gyldige over hele verden. CMAS uddannelsen i Danmark gennemføres med meget høj vægt på sikkerhed i dykningen.

Det er muligt både at tage CMAS*, CMAS** og CMAS*** I Faxe Sportsdykkerklub

Med en dansk uddannelse bag dig er du godt rustet til at udforske verdenshavene. Grundig uddannelse og høj sikkerhed - også efter uddannelsen - er en forudsætning for, at du trygt kan udforske den tavse verden under havets overflade. En verden, der er fundamentalt anderledes end den verden vi færdes i til daglig og som byder på mange interessante, sjove og lærerige oplevelser. Alle kan i princippet lære at dykke.

Hvis du er sund og rask og i rimelig form, og så selvfølgelig vild med saltvand, er det en oplevelse du ikke bør snyde dig selv for. Kontakt os for at få nærmere oplysninger om hvordan du kommer i gang med at dykke.

Undervisningen foregår i vinterhalvåret med udstyr i svømmehallen og teori i klubhuset. Uddannelsen afsluttets med minimum 5 dyk i åbent vand ned til 18 meter.

Kravet er en lægeattest og at man selv medbringer udstyr, idet klubben desværre ikke har mulighed for at låne ud.

Se evt. her om CMAS*, som er første trin og et grundlæggende dykkerkursus: DSF

Faxe Sportsdykkerklub

 Cmas3bog0

Vi ses i Faxe Sportsdykkerklub